14 December 2015

Genele false si parerea mea despre acestea la 3 saptamani dupa aplicare


Intr-o vineri, mai exact pe 27 Noiembrie, aveam programare la Chic Lashes realizata in urma unei conversatii cu Adina si Laura pe aceasta tema. Dupa cum deja v-am informat pe Facebook si Instagram, pe moment am fost extrem de incantata de rezultat si cu siguranta incantarea mea tine si in momentul de fata.
Insa nu v-am povestit nimic pana acum fiindca doream sa vad cum evolueaza, cat vor rezista genele si care o sa fie impresia mea dupa o perioada de timp, dar sa incepem cu inceputul.

Evident, aveam cateva retineri datorita parerilor impartite auzite la diverse persoane cat si descoperite online. Google este mereu util insa parerile sunt mai mult sau mai putin avizate. Teama mea? Sa nu raman fara genele mele, sa nu imi curga ochii constant dupa aplicarea lor si desigur sa nu ma aleg cu diferse reactii alergice sau infectii.

Parerea mea dupa aproximativ 3 saptamani de la aplicarea acestora? In primul rand, eu impreuna cu cei de la salon am decis pentru inceput sa optez pentru varianta 2D... nici prea mult, ca sa evit senzatia de prelata deasupra ochilor :))) desi nu este cazul nici pentru cele 3D, dar nici prea putin. Vroiam sa fie o diferenta dar care sa para destul de naturala, diferenta care m-a scapat de utilizarea rimelului dar si a tusului negru pe care il foloseam mai mereu inainte.
Genele mele inca sunt la locul lor, singurul moment in care am lacrimat a fost momentul in care procedura a fost finalizata si a trebuit indepartata banda protectoare pt genele de jos si datorita unei curatari atente si intr-adevar migaloase a genelor cu apa micelara nu m-am ales cu nicio bacterie in zona ochilor. Demachiantele pe baza de crema nu sunt recomandate in cazul genelor false, deoarece distrug rezistenta lipiciului aplicat si astfel acestea vor rezista mai putin.

Tin sa va mai precizez, ca si acum genele se prezinta minunat si nu este o nevoie reala de a le face o noua intretinere insa cu siguranta voi merge inainte de sarbatori pentru a fii sigura ca vor arata impecabil. Desigur, o alta intrebare la care cu siguranta vreti sa stiti raspunsul, este cat tin?
Variaza durata in functie de cum le ingrijiti. Dar in cazul meu, va pot spune ca 3 saptamani cu siguranta si chiar mai mult.

Daca aveti si alte intrebi, mi le puteti adresa si va voi raspunde cu drag, iar pentru mai multe detalii despre preturi, locatie si despre salonul la care am ales sa merg puteti gasi Aici, fiind site-ul oficial al celor de la Chic Lashes.

Sper ca experienta mea sa vina in ajutorul multora si sa apelati cu incredere la acest serviciu pentru a arata impecabil in aceasta perioada a anului si nu numai!!
Kisses, Manuella ♥

3 comments:

  1. arata teribil de bine!
    mi-am pus si eu odata, imi place tare mult dar mi-e frica sa abuzez!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu am fost super incantata si tin sa precize ca nu am absolut niciun fel de produs pe ploape si gene in poza ... :))
      Eu saptamana urmatoare am decis sa merg la intretinere ♥ Momentan nu pot renunta la ele :D Cu atat mai mult cu cat nu am intampinat probleme.

      Delete
  2. Świetny blog! :) Pozdrawiam i Obserwuję ;*

    ReplyDelete

Thank you for stopping by and for your comments! I`ll promise to visit you as soon as I can :)