24 June 2014

Feeric Fashion Days - Day 5


A sosit momentul sa va prezint si ultima zi a Galei Feeric Fashion Days, cel mai important eveniment de moda din balcani. Experienta mea a fost scurta, insa extrem de frumoasa si cu siguranta s-a observat acest lucru si din pozele puse pe Facebook si Instagram in timp real.

Ultima zi de festival a programat trei prezentări individuale. Designerul sibian Anca Stănilă a adus la Palatul Brukenthal din Avrig ultima ei colecție, una de inspirație marină unde albastrul a predominat. Intitulată Ocean Blue, colecția a fost prezentată pe poteca ce leagă Palatul Brukenthal de Oranjerie, într-un decor de-a dreptul feeric. Iris Șerban a uimit cu noua ei colecție, prezentată pe vechiul pod de piatră de peste Cibin. „E o colecție făcută foarte repede, motivul inspirației a fost brocartul Ludovic adus în perioada noastră. Am mers pe juxtapuneri de materiale, brocart, piele, pantaloni chiar cu turul jos, inserții de brodaje foarte late care puse pe corsete evidențiază corpul. E o colecție pentru femeile rafinate și cu mult curaj”, spune Iris Șerban despre noua ei colecție.

Din Suedia, Yvette Hass a venit la Sibiu, în curtea interioară a Muzeului de Istorie, pentru a-și prezenta ultimele sale creații vestimentare. Modelele au pășit prin curtea muzeului înspre balconul ce duce în camera tezaurului pentru a prezenta o colecție în care au dominat albul și negrul. 
Cea de-a șaptea ediție a Feeric Fashion Days s-a încheiat pe pasarela suspendată din Piața Mică. Seara de gală a început cu un concert Anca Mărginean & Magic Band și s-a încheiat cu opt prezentări de modă. Pe pasarelă au fost prezentate colecțiile semnate de Paula Păduroiu, Cristina Dan, Georgiana Nicolaescu – Giuka, Guban, Bojana Dolamic, La Mode Toujours, Ana Maria Șut și Adina Buzatu.

Iar seara s-a incheiat, evident cu o petrecere la Hala Balanta pe care am decis sa o numim de acum inainte Feeric Hall, unde am reusit sa cream inca o data amintiri frumoase pe care sa le luam cu noi acasa.

Am inceput prin a va arata prima tinuta de Sambata si promit sa revin cu o alta postare in care sa va prezint si cea de a 2a tinuta fiindca pe a3a, nu am mai apucat sa o pozez, insa o puteti vedea pe Facebook sau Instagram. Iar acum va voi arata o parte din piesele mele vestimetare preferare, prezentate in acea zi, iar la sfarsitul postari mai multe detalii si despre tinuta mea ♥

Kisses, Manuella
Prezentarea care m-a impresionat cel mai mult si care a fost nu doar preferata mea, ci a tuturor a fost cea expusa de Iris Serban. Daca va mai amintiti, am avut si eu ocazia sa port una din creatiile ei incadrul proiectului in colaborare cu AXN si Hannibal pe care o puteti revedea Aici.







 
Si, stiti ca nu puteam incheia aceasta postare fara a va aminti de minunatul Mitichi care a reusit sa realizeze imposibilul am putea spune. You go boy, cause you`re awesome :D Iti multumim pentru tot si pentru minunata experienta pe care ai reusit sa ne-o oferi!!
Feeric Fashion Days are loc între 17 și 22 iunie. Evenimentul este organizat de Fundația Mitichi și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și susținut de Consiliul Județean Sibiu.
Parteneri principali: Boromir, Kessler, Buonavista

Mai multe poze puteti vedea pe pagina oficiala de Facebook - FEERIC


Iar acum va mai las cu cateva poze in care veti putea vedea tinuta purtata de mine si de asemenea detaliile despre ea:


Tinuta a fost compusa din: Cardigan: Cora, Camasa: H&M, Fusta: My own design, Cizme: Lovely Shoes, Geanta: Mart of China

Si daca sunteti pasionati va invit sa vizualizati si un scurt video in care veti vedea cum s-a desfasurat si aceasta zi:


1 comment:

  1. Hi! look beautiful and beautifully composite is ideal, I follow from now and I invite you to know and follow my blog, you can encntrar :) looks interesting, do you think if we keep? kisses :)

    http://Encimademiszapatos.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for stopping by and for your comments! I`ll promise to visit you as soon as I can :)