23 June 2014

My first day at Feeric Fashion Days - Day 4Buna fetelor! Am decis sa incep aceasta postare a zilei 4 din cadrul Feeric Fashion Days cu un filmulet care sper sa va placa si in care veti vedea pe scurt cam ce s-a intamplat: Prezentarile Filip Roth, Ana Maria Cornea si Gala Feeric Fashion Days unde au prezentat Mihaela Cirlugea, Diana Voevutki, Filomena Chifor & Madalina Lazu, Adriana Delia Barar, Alina Maria Margulescu si Evgheni Hudorojcov.

Desi Gala trebui sa aiba loc in Piata Mica din Sibiu, vremea nefavorabila ne-a mutat in Hala Balanta insa concertul Directia 5 de la sfarsit s-a dovetit a fi extrem de frumos intr-un spatiu intim plin de oameni minunati.
Mai departe va voi arata cateva din tinutele mele preferate din cadrul prezentarilor si de asemenea tinuta purtata de mine pe care probabil o stiti daca sunteti alaturi de mine si pe conturile de Facebook si Instagram


Fiindca am ajuns mai tarziu, prima prezentare la care am participat a fost cea a dragei Ana Maria Cornea si a colectiei sale de primavara vara 2014: “La femme d’antant”.
O întoarcere în timp la frumuseţea simbolică a anilor’30, învăluiţi în mister, elegant şi asumare. O decada a feminităţii par excellence. Pornind de la figuri legendare, ce au marcat nu doar o epocă, ci o întreagă lume, designerul a recreat, prin croiuri si materiale, atmosfera iconică în care fiecare femeie şi-ar fi dorit să trăiască şi în care fiecare bărbat şi-ar fi dorit să stea alături de ea.
Si surpriza mea a venit din timpul festivalului la putin timp dupa ce s-a incheiat prezentarea ei. Am fost invitata la o alta prezentare unde voi avea ocazia sa defilez iar in calitate de model insa intr-o creatie din noua ei colectie!! Care credeti ca o sa fie? :D Oricum o sa revin cu poze insa inca mai am multe sa va arat fiindca am fost o perioada absenta insa revin in forta.

Mai departe voi continua cu tinutele mele preferate din cadrul Galei Feeric Fashion Days. Au mai fost cateva piese vestimenrare care mi-au placut din noua colectie a Adrianei Delia Barar insa nu am reusit sa le gasesc pe toate din pacate :(
Acum a venit momentul sa va arat cateva poze si cu tinuta pe care am purtat-o in prima zi, iar pozele le-am facut rapid inainte sa ne suim in taxi si sa ne indreptam catre o seara plina, obositoare dar minunata.

Tinuta a fost compusa din: Salopeta: Aici, Jacheta :Cozbest, Sandale: Zara, Plic: Jadu

2 comments:

  1. Foarte draguta tinuta!

    ReplyDelete
  2. Manuela, ce as putea spune: esti la fel de frumoasa si sexy cum ne-ai obsnuit. Cat despre FFD, din punctul meu de vedere, de departe cel mai tare fashion show din Romania, inovatie, contraste, designeri extrem de talentati, toate astea intr-un oras superb plin de istorie. Abia astept editia urmatoare, trebuie sa vin si eu. Kisses
    http://www.xcentrica.ro

    ReplyDelete

Thank you for stopping by and for your comments! I`ll promise to visit you as soon as I can :)