9 July 2016

We are going to #FeelFeeric


De astazi intr-o saptamana incepe o noua editie de Feeric Fashion Week. Asadar ne vom vedea in Weekend-ul urmator la Alba Iulia iar apoi, de Marti pana Sambata ne vom da intalnire la Sibiu la cea mai importanta saptamana a modei din Europa de Est. 
De fapt, este prima editie in care denumirea sa adopta numele marilor saptamanii ale modei din intreaga lume precum: London Fashion Week, Paris Fashion Week, New York Fashion Week si Milan Fashion Week.

Pentru mine, este prima data cand voi participa si la show-urile de la Alba Iulia si va pot spune ca sunt mega entuziasmata sa cunosc atat orasul cat si designerii ce vor participa si vor deschide aceasta noua editie. 


Anul trecut, Eduardo Perez și Diego de Biase, creatorii argentinieni din spatele brandului Sarah Jessy Jones au deschis, prin prezentările de la Alba Iulia atât săptămâna modei cât și calea designerilor din America de Sud spre piața generoasă a Europei de Est. Succesul prezentărilor de modă susținute de cei doi designeri a dus la o listă de designeri sudamericani de-a dreptul impresionantă pentru ediția din acest an. Astfel, alături de numeroși designeri argentinieni, publicul va putea vedea colecții produse de designeri din Paraguay și Chile. Iar participarea internațională la Feeric Fashion Week nu se oprește aici. De-a lungul celor 8 zile, pe pasarelele Feeric vor defila creații ale unor designeri renumiți din Singapore, Liban, Suedia, Malta, Serbia, Grecia, Italia, Franța sau Germania, la care desigur sunt adaugati si designeri din Romania. 

In final, peste 50 de designeri din intreaga lume au confirmat participarea la aceasta editie pentru a isi prezenta cele mai noi colectii la Feeric Fashion Week.Festivalul este structurat pe trei secțiuni de prezentări de modă. Prezentările individuale vor fi, ca în fiecare an, principala atracție a celei mai creative săptămâni de modă din Europa. Creațiile designerilor vor fi prezentate pe superbele străduțe din centrul Sibiului, în grădina Palatului Brukenthal din Avrig, la Pasajul Scărilor sau în Biserica fortificată din Cristian. Spațiul generos al Redal Expo va fi transformat în Feeric Venue pe durata festivalului, unde, în fiecare seară, se vor desfășura patru prezentări de modă. Iar la finalul fiecărei seri de festival, în Feeric Venue va avea loc câte o petrecere tematică. Gala Feeric va închide Feeric Fashion Week în Piața Mică, pe pasarela suspendată paralelă cu Podul Minciunilor, poate cea mai reprezentativă imagine internațională a săptămânii modei.


Numeroși invitați din marile capitale ale modei și-au anunțat prezența la Alba Iulia și Sibiu pentru Feeric Fashion Week. Pe lângă jurnaliști și bloggeri internaționali specializați în domeniul modei, la Feeric Fashion Week vor fi prezenți Andrea Garmendia, star TV argentinian, Anama Fereira, directorul celei mai importante agenții de modele din Argentina, renumitul fotograf italian Nicola Casini, Sherry Fan, din partea agenției Sherry Models din Guangzhou, China sau reprezentanți ai agenției Wave Management din Milano.

Feeric Fashion Week este un eveniment cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și susținut de Primăria Municipiului Alba-Iulia. Ediția din acest an a Feeric Fashion Week este organizată în parteneriat cu Jidvei.

Dupa cum va spuneam, sunt extrem de nerabdatoare si daca doriti sa urmariti toate prezentarile si sa fiti la curent cu toate activitatile, in cazul in care nu o sa fiti prezenti, va invit pe conturile mele de Snapchat: manuellalupascu, Instagram si Facebook unde o sa va tin la curent cu tot ce se intampla ♥

Va las acum, trebuie sa ma hotarasc ce tinute imi voi lua cu mine si este extrem de dificil stiind ca voi sta peste o saptamana plecata.. 2 sau 3 bagaje? Nici eu nu stiu, dar vom vedea :D 
Va pup si va doresc un weekend minunat,
M ♥


 
 


 

1 comment:

Thank you for stopping by and for your comments! I`ll promise to visit you as soon as I can :)