19 July 2016

Feeric Fashion Week- Alba Iulia #feelfeeric


 Buna dimineata ♥ Dupa cum bine stiti, weekend-ul ce tocmai s-a terminat l-am petrecut la Alba Iulia si va pot spune ca a fost #FEERIC la propriu si la figurat. Acum va scriu de la Sibiu deja, fiindca ne pregatim de o noua zi plina de prezentari inedite si colectii surprinzatoare.

Sambata am avut parte de emotii, oameni puternici care ne invata sa traim si sa ne bucuram de viata la maxim. Mai exact Feeric Fashion Week a pregatit in colaborare cu Asociatia Open Your Heart, cea de a zecea prezentare Atipic Beauty din care am avut onoarea si deosebita placere sa fac parte si sa sustin in acelasi timp initiativa de a atrage atentia asupra dificultatilor cu care se confrunta persoanele cu handicap motoriu.

Tinuta purtata de mine este semnata  Irina Zgaia si va pot spune ca in prezentarile de la Alba Iulia, ea a fost cu siguranta preferata mea ♥ Fiindca deja v-am spus de cine a fost creata tinuta pe care am purtat-o, ei vine a venit timpul sa va povestesc mai multe si despre Prima Gala desfasurata la Alba Iulia. Din cauza ploii, prezentarea a fost mutata in interiorul Muzeului Principia, iar spatiul in final s-a dovedid insuficient pentru toate persoanele care au dorit sa fie alaturi de echipa Feeric Fashion Week.

In cele ce urmeaza veti putea admira top 3 tinute prezentare de Irina Zgaia in cadrul Galei:  creatii minimaliste in culori, suprapuneri si forme care puse impreuna recreaza o viata dincolo de timp.


Ce iubesc Femeile? Cu siguranta in gandul vostru v-au trecut si gentile. Daca acestea sunt versatile, elegante, casual dar si catchy, atunci cu siguranta nu trebuie sa ratati brand-ul Caresta, un brand cu traditie din Alba Iulia. Colectia prezentata este intitulata "Iconic Black" insa toate gentile se pot realiza in functie de culorile dorite de fiecare. Mai jos, din noi o sa gasiti o selectie cu gentile preferate din colectia prezentata in cadrul Galei.Last but not least... Maria Nastaca, nu a fost ultima prezentare din prima Gala, prezentarile au fost adaugate in mod aleatoriu. Insa prezentarea ei, este cu siguranta pentru femeile ce adopta un stil elegant, iar dantela in combinatie cu blana ofera un aer nonconformist celei de a patra sa colectie.


Si a sosit timpul pentru cea de a doua si ultima zi petrecuta la Alba Iulia in cadrul Feeric Fashion Week.
Am inceput cu o prezentare la inaltime, mai exact prezentarea colectiei semnata Cricss, s-a desfasurat pe acoperisul Primariei din oras.Tinutele, extrem de indraznete care ne incurajeaza sa ne aratam si partea mai dark trasformand grotescul in frumos si fantezia in realitate. Colectia The Beautiful People by Cricss a avut, dupa cum evident v-ati dat seama, tinute all black lipsite de inhibitii si cu forme surprinzatoare. Cea de a doua Gala si ultiima de la Alba Iulia a avut loc la Poarta nr 3 din Cetate.
Dupa o reeditare a prezentarilor ce au avut loc cu o seara inainte in incita Muzeului  a celor doua colactii prezentate de Caresta si  Maria Nastaca, prezentate in mod aleatoriu, au urmat colectiile celor de la Ioana Calina - Believe in Fairytales, multibrand-ul All for Art cu o imbinare a designerilor Anca si Silvia Negulescu, Consuela Baciu, Oana Peperigeanu, Stefania Borodi, L`Armoire si Miniona, iar apoi ne-am putut bucura si de colectiile lui Cristian Craciu sub brandul Spencer cu o colectie exclusiv masculina, o colectie venita tocmai din Argentina semnata de Pimpi Smith inspirata de simbolul tarii sale, Evita Peron, sotia presedintelui.

Cat despre penultima prezentare, a avut ca inspiratie creatiile operele marelui Brancusi si au fost semnate de Adriana Timofti iar seara s-a incheiat cu prezentarea lui Eduardo Perez, designer din Argentina sub brandul premium Ocantos.

Coafura modelelor a fost realizată de o echipă condusă de stilistul Geta Marin iar machiajele au fost realizate de o echipă compusă din Iana Willkofer, Mihaela Cherciu, Adelina Popa, Roxana Luca, Alexandra Dobrinescu, Ana Căpățână și Oana Costache, coordonată de Cristian Bucă.

Feeric Fashion Week este un eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu. Ediția din acest an a Feeric Fashion Week este organizată în parteneriat cu Jidvei.
Susținut de: Banca Transilvania.
Parteneri de ediție: Mysterium, AutoSchunn, Evian, Strongbow
Parteneri de tradiție: Boromir, Wella, Redal Expo, Kessler, Buonavista, Școala de șoferi Prima, Mainetti.
Partener media internațional: FNL Network
Partener media național: Kiss FM
Parteneri media: Trend Prive Magazine, The Backstage Collections, Alist Magazine, Whisper, Look TV, Diva Hair, Zile și Nopți, Casino
 

5 comments:

 1. The ramp model approach really nice and their fashion is beautiful. Thanks photo manipulation service
  raster to service

  ReplyDelete
 2. Buna, la Feeric poate participa oricine sau tb invitație si cat mai tine show-ul la Sibiu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Buna ♥ Poate participa oricine. Gasesi programul pe Feeric.ro/calendar si o sa vezi ca este pana Sambata inclusiv. ♥

   Delete
 3. Superb!

  http://strumfette.blogspot.ro/

  ReplyDelete
 4. Great post! Amazing collections!

  http://chicglamstyle.com

  ReplyDelete

Thank you for stopping by and for your comments! I`ll promise to visit you as soon as I can :)