22 July 2016

Princess for a day - Feeric Fashion Week Day2


A doua zi de Feeric Fashion Days de la Sibiu, a avut pregatite pentru spectatori, cum era de asteptat, locatii surprinzatoare si inedite ce se potriveau perfect cu conceptul si viziunea fiecarui designer ce avea sa isi prezinte colectiile.

La orele amiezii, brandul argentinian Ruma Zapatos, a deschis sirul prezentarilor cu o colectie de pantofi extrem de speciala, avand ca atractie principala detalii suflate cu aur alb si roz de 18karate. Prezentarea a avut loc pe pasajul ce leaga strada Mitropoliei de strada Xenopol.

O sa va povestesc mai multe in randul fiecarei prezentari fiindca trebuie sa stiti povestea fiecarei colectii si a designerului in cele ce urmeaza.

Cat despre tinuta mea, Raffaela Moraru a avut grija sa stralucesc si imi place sa cred ca am fost o adevarata printesa la Palatul Brukenthal... mai in gluma, mai in serios.
Dar asta cu siguranta datorita minunatei rochii corai pe care am purtat-o si care pe langa faptul ca m-a facut sa ma simt speciala, a fost si extrem de comoda. Ador rochiile lungi, dar cele asimetrice sunt mereu practice si iti ofera aceeasi eleganta ♥ Voi ce parere aveti?

Tinuta a fost compusa din:
Rochie: Raffaela Moraru 
Geanta: Michael Kors
Incaltaminte: PinkBasis


Photo Credits: Iuliana Cristina Popescu from In the dim light


          Urmatoarea prezentare a avut loc la Fabrica Boromir. Va marturisesc ca nu imi imaginam cu o prezentare poate sa se desfasoare intr-o fabrica, insa echipa Feeric Fashion Week cu siguranta dispune de multa imaginatie, fiindca rezultatul a fost spectaculors. Gina Cas si-a prezentat noua colectie denumita " Ludic"  pentru toamna-iarna fiind realizata in totalitate din neopren.


        Seria prezentarilor individuale s-a incheiat la Palatul Brukenthal. Aici dupa cum va spuneam, am realizat si eu pozele insa acum nu este despre mine ci despre cei doi designeri si a lor colectie Tsardom Dada, mai exact a Laviniei Ilies si a lui Sebastian Roncea.
Influentele rusesti au stat la baza crearii acestei colectii, costumul militar si influenta arhitecturii tariste fiind punctele cheie ale inspiratiei celor doi.

Iar acum a sosit timpul sa va impartasesc mai multe detalii din cadrul Galei in care au avut loc 4 prezentari de moda. Seara a inceput cu unul din cei mai cunoscuti designeri spanioli Agatha Ruiz de la Prada cu o colectie extrem de colorata, vesela si plina de viata. Apoi Pimpi Smith a incantat si publicul sibian cu minunata sa colectie prezentata si in cadrul Galei de la Alba Iulia.


            Bianca Popp pe care o stiti deja din "Cusca Leilor" a prezentat o noua colectie si in cadrul galei care de asemenea ne-a surprins placut, cum era si de asteptat. Asteptarile au fost mari in urma primei sale colectii prezentate si aceasta a reusit cu siguranta sa ne surprinda si mai mult decat ne astepta.
            Seara s-a incheiat cu prezentarea colectiei predominant in negru cu accesorii metalice a designerului Vasilije Kovacev denumita Odyssey dar si cu ceremonia de premiere a ambasadorilor in semn de multumire pentru contributia acestora adusa festivalului.
Feeric Fashion Week este un eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu și susținut de Primăria Alba Iulia.
Ediția din acest an a Feeric Fashion Week este organizată în parteneriat cu Jidvei.
Susținut de: Banca Transilvania.
Parteneri de ediție: Mysterium, AutoSchunn, Evian, Strongbow
Parteneri de tradiție: Boromir, Wella, Redal Expo, Kessler, Buonavista, Școala de șoferi Prima, Mainetti.
Partener media internațional: FNL Network
Partener media național: Kiss FM
Parteneri media: Trend Prive Magazine, The Backstage Collections, Alist Magazine, Whisper, Look TV, Diva Hair, Zile și Nopți, Casino

No comments:

Post a Comment

Thank you for stopping by and for your comments! I`ll promise to visit you as soon as I can :)