11 April 2016

Chic Bazar, Vitantis Shopping Center, 16-17 aprilie


Buna Dimineata la pranz fiindca am terminat postarea mai devreme, insa am uitat sa o si public!!! Asa cum v-am promis aseara, astazi vin cu vesti bune pentru voi. In acest weekend am decis sa particip la Chic Bazar si sa va ofer posibilitatea de a vedea, proba si cumpara hainele din garderoba mea. O parte le stiti deja din Blog Sale, insa am si foarte multe haine nepurtate si nepozate iar timpul mereu imi da mari batai de cap.

Asadar, sper sa ne vedem in numar cat mai mare pe 16 si 17 Aprilie la Vitantis Shopping Center intre orele 11:00 si 20:00 intr-un cadru extrem de placut si unde va veti bucura de cabine de proba, oglinzi si desigur multe haine extrem de dragute expuse de toate fetele prezente, evenimentul fiind organizat intr-un spatiu al unui fost magazin.

Si da, am spus doar de haine, dar va spun ca din garderoba mea o sa mai puteti achizitiona si incaltaminte, genti, accesorii si v-am pregatit si cateva cadouri ce o sa fie oferite in limita disponibilitatii primelor fete ce vor ajunge si ma vor scapa de ceva din garderoba pentru a face loc altora :D

Intrarea este desigur libera, propunerea fiind sa va salvati banii pentru cumparaturi!!

Daca nu stiti exact unde este plasat complexul comercial, ei bine adresa este Şoseaua Vitan Bârzeşti, nr. 7 A, langa Rin Grand Hotel si Autovit. Daca veniti cu masina, parcarea este extrem de mare si puteti sta cat doriti, iar daca alegeti transportul in comun, aveti si microbuz care va poate ajuta sa ajungeti. Traseele disponibile le gasiti: AICI.

Sper sa ne vedem in numar cat mai mare si sa va pot cunoaste personal pe toate cele interesate. Si daca nu doriti sa va imbogatiti garderoba, eu tot va astept sa ne cunoastem ♥

Deci, who`s in?

O zi superba va doresc ♥


4 comments:

  1. Ce pacat ca nu sunt in Romania, tare as fi vrut sa te pot cunoaste!

    http://vladasworld.blogspot.md/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi pare rau :( dar cu siguranta o sa mai fie ocazii! ♥

      Delete

Thank you for stopping by and for your comments! I`ll promise to visit you as soon as I can :)