23 March 2015

Martie, luna femeilor rasfatate


 Astazi v-am pregatit o mica surpriza. Stiu ca luna Martie este luna doamnelor si domnisoarelor si desi este pe sfarsite, vin in intampinarea voastra cu un cadou care sunt convinsa o sa va placa. Eu sunt foarte incantata de rezultate asa ca m-am gandit ca o sa fiti fericite si cand o sa vedeti despre ce este vorba.

Asadar, impreuna cu Electronic Doctor va vom oferi 3 tratamente complete: un tratament pentru riduri, un tratament pentru vergeturi si inca un tratament de regenerare celulara la nivelul dintilor si gingiilor care stopeaza sangerarile gingivale, sensibilitatea gingiilor si chiar parodontoza. Sunt 3 din problemele cu care foarte multe persoane trebuie sa se lupte. Electronic Doctor va ofera solutii de care puteti sa va bucurati atat la sediul lor cat si acasa, prin imprumutarea aparatelor necesare problemei voastre. Ce poate sa fie mai minunat de atat?

In cazul meu, stiti foarte bine ca am slabit destul de mult acum ceva timp. Nu o sa va arat poze foarte explicite fiindca nu cred ca este cazul, insa da, si eu am avut mici vergeturi. Cum este bine sa tratam problema din timp, a fost mult mai usor iar rezultatele sunt extrem de vizibile.

Cum puteti beneficia de unul din aceste tratamente? Foarte simplu:

1.  Adaugati un comentariu in care sa mentionati de ce tratament doriti sa va bucurati si adresa voastra de mail
2. Share pozei de concurs, disponibila Aici
3. Like paginii Electronic Doctor Aici

La concurs va puteti sa va inscrieti atat pe Facebook cat si aici pe blog, inscrierile fiind apoi centralizate. O singura inscriere este valabila iar prin inscrierea voastra sunteti de acord sa intrati in baza noastra de date. Extragerea o sa fie realizata cu ajutorul programului random.org iar castigatoarele o sa fie anuntate la scurt timp dupa incheierea concursului. Durata de desfasurare: Pana pe 22 Aprilie 2015

 Mai multe informatii despre activitatea lor, premiile detinute si rezultatele tratamentelor: Aici si Aici
1 comment:

  1. I like your blog and this post very much! I like your style of writing and your photos! Everything is so beautiful!
    I’ll be happy to see you in my blog!)

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    ReplyDelete

Thank you for stopping by and for your comments! I`ll promise to visit you as soon as I can :)