7 December 2012

Black Friday prelungit la Homeycomb


Romanian readers only :D

De data aceasta vin cu ceva nou pentru voi si in special pentru iubitorii de arta, ceva ce pana acum nu v-am mai recomandat pe blog. Cum foarte bine stim, portofoliile marilor designeri au devenit din ce in ce mai variate. Astazi eu o sa va propun cateva obiecte ,si nu vestimentare, de la Versace, Kenzo si Fendi pe care le veti putea gasi pe site-ul celor de la Homeycomb la un pret redus...Tentant, nu?
In cele ce urmeaza va voi oferi cateva informatii despre produsele de care va spuneam si desigur va invit sa vizitati site-ul, pentru a descoperii si alte produse din ultimele colectii ale brandurilor de top sau realizate de cei mai faimosi designeri din intreaga lume, dar oferite la preturi de nerefuzat.De peste 130 de ani Rosenthal s-a identificat cu arta si designul, cu calitatea de exceptie a produselor din portelan si cu maiesrtia artizanilor ce dau nastere unor opere de arta perfecte. Datorita produselor sale fascinante, Rosenthal este unul din liderii mondiali in fabricarea de accesorii de masa rafinate si accesorii cadou. Rosenthal stie cum sa armonizeze perfect traditionalul cu elementele moderne, numele acestuia fiind sinonim cu stilul increzator, perfectiunea si mandria. Semnele distinctive ale portelanului Rosenthal sunt calitatea exceptionala si sustenabilitatea; fiecare colectie este o declaratie a unicitatii sale, ca parte dintr-un intreg armonios.
Conceputa de Gianni Versace si fabricat de prestigiosul brand, Rosenthal, fiecare piesa este realizata din portelan fin si este decorata manual cu detalii uimitoare de culoare rosii, negre sau aurii, chiar si cu accente din aur de 22 de karate. Extraordinarele game de produse vin in intampinarea satisfacerii tuturor gusturilor pentru vesela cu design exclusivist si original. Rosul regal si accentele sofisticate de negru si auriu sunt imbinate intr-un deosebit motiv decorativ ce aminteste de fascinantele vremuri antice. Capul Medusei, un simbol al colectiei Versace, ofera acestui set un aer clasic.Accentele clasice ale veselei Versace reprezinta o solutie extravaganta de decorare a oricarei mese in stil modern. :DDin lumea modei si a parfumurilor la design, stilul Kenzo este intotdeauna unic si inconfundabil, caracterizat de influentele orientale si de un lux minimalist.Colectiile sale, definite prin accente ludice, lucioase imbinate cu materiale sofisticate decorate si patinate, sunt realizate manual in Italia.


 Se spune ca accesoriile pe care le porti si mobila pe care o alegi cand iti decorezi locuinta iti definesc personalitatea. Luxul italienesc al casei de moda Fendi este recunoscut in intreaga lume de catre criticii de moda, ca fiind o marca exclusivista a elegantei si a bunului gust. Piesele de mobilier Fendi, lucrate cu materialele pretioase, de cea mai buna calitate, nu seduc prin opulenta ci prin simplitatea designului. Platforma flash-sales Homeycomb iti aduce in prag de sarbatori doua piese de colectie marca Fendi, cu discount de pana la 27%. Pielea naturala de crocodil este unul dintre cele mai apreciate si dorite materiale nu doar in vestimentatie, ci si in confectionarea articolelor home&deco. Descopera in intimitatea propriei case placerea de a-ti savura cafeaua pe una dintre masutele de cafea imbracate in piele naturala de crocodil sau aligator, Fendi.

1 comment:

Thank you for stopping by and for your comments! I`ll promise to visit you as soon as I can :)