24 September 2013

Diva Hair & Nokia Collaboration


A trecut ceva timp de cand v-am anuntat pe Pagina de Facebook despre noul proiect in care am fost implicata de cei de la Nokia si Diva Hair
Si iata ca a sosit momentul sa va povestesc mai multe despre el cat si despre ziua pentrecuta impreuna cu Oana si Pepa, alte doua bloggerite foarte dragi mie. Ei bine, proiectul isi doreste sa surprinda o zi din viata fashionistelor si partile frumoase ale acesteia.
O sa va prezint aventura noastra in 2 parti :D
Prima jumatate a zilei ne-a gasit la salon pregatindu-ne asa cum se cuvine: make-up, hair si manichiura; au fost primele ingrediente care au pus bazele unei tinute perfecte. Alegerea mea in materie de coafura pot spune ca a fost usor previzibila, bucle lejere, insa in ceea ce priveste machiajul am optat pt un smokey eyes in nuante de maro si o manichiura rosie de tip caviar.

Cu toate detaliile puse la punct, am plecat spre urmatoarea locatie unde ne-am bucurat de atentia curiosilor trecatori :)) pe tot parcursul sedintei foto. Insa nu ne-a deranjat, deoarece atmosfera creata de noi a fost mult prea placuta si curiozitatea de a descoperii cat mai multe despre noile noastre telefoane ne-a distras atentia de la tot ce se intampla in jur. 
Distractia noastra a continuat, insa aici se incheie prima parte. Nu uitati ca in curand o sa revin cu cea de a 2a. Sper sa va placa ♥

Kisses, Manuella 

I was wearing: Hat: Local Market, Blouse: H&M, Leather Shorts: Mini Prix, Bag: Dasha, Boots: Topb2c, Necklace: Here

4 comments:

 1. Hi dear! I really love your hairstyle! :)
  I have a blog to... Do you want follow each other?
  Kisses
  Timeless Mode

  ReplyDelete
 2. Wow, ce manichiura frumoasa! Au iesit excelent fotografiile!

  ReplyDelete
 3. Want those shoeees

  http://finkmfreeky.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 4. Want those shoeees

  http://finkmfreeky.blogspot.nl/

  ReplyDelete

Thank you for stopping by and for your comments! I`ll promise to visit you as soon as I can :)