21 March 2014

Event Fashion For Business - Bucuresti, 27 MartieBuna dragelor! Astazi am decis sa incep ziua prin a va oferi oportunitatea de a afla mai multe despre un eveniment ce o sa aiba loc saptamana viitoare si care sigur o sa va placa si veti dori sa participati ♥

Daca sunteti pasionate de moda si de machiaj ca si mine, iar daca imaginea este prima carte de vizita pe care o prezentati oriunde mergeti, ei bine, Fashion For Business este cu siguranta evenimentul potrivit pentru voi.

Fashion for Business este un eveniment despre atitudine, despre puterea brandului personal in afaceri, despre increderea si profesionalismul pe care il poti transmite prin simpla alegere corecta a unei tinute si a unui machiaj adecvat.
          
    Inscrie-te la evenimentul Fashion for Business si alege sa participi la unul din workshop-urile: "Dress to succes. Impactul vizual al imaginii personale" sustinut de catre Daniela Caia, Fashion Consultant sau "Make-up 4 Business", un workshop powered by Avon si sustinut de Carmen Dinca, make-up artist AVON Romania.

 Eu una sunt foarte incantata si sunt convinsa ca voi afla foarte multe lucruri extrem de interesante si utile in acelasi timp. De asemenea eu am ales workshop-ul "Dress to Succes", ceea ce era probabil mai mult decat evident ♥

 La eveniment vor participa: Teodora Migdalovici, fondator Me.Alchemy si The Alternative School of Creative Thinking, Andreia Urzica, PR Manager H&M, Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing, Avon Romania, Mirela Bucovicean, Fondator Molecule – F, Ana-Maria Luiza Hudea, Country Manager Vicomte A. pentru Romania, Maurice Munteanu, Fashion Editor Elle & blogger, Lena Criveanu, designer, Ana Morodan, Personal Style Adviser & Fashion Blogger.


Evenimentul va avea loc pe 27 martie 2014 la Hotel Howard Johnson din Bucuresti.  Pentru mai multe informatii legate de inscrierile la eveniment, vizitati www.bizforum.ro/fashionforbusiness sau contactati-ne la adresa de mail gabriela.matei@revistabiz.ro.

Partenerii evenimentului sunt: AVON Romania, H&M, Vicomte A., REDD'S. 

Deci, cu cine voi avea ocazia sa ma intalnesc si sa petrecem o zi superba?
Ne vedem acolo
Kisses, Manuella

No comments:

Post a Comment

Thank you for stopping by and for your comments! I`ll promise to visit you as soon as I can :)