12 June 2013

Midnight post- TEX Challange

Buna Seara dragele mele!! Stiu ca ora aceasta nu este tocmai obisnuita pt postari insa am ramas putin in urma. 
Sa va spun despre ce este vorba: Oana Zidaru mi-a lansat o provocare pe care nu o puteam refuza, mai exact 5 bloggerite, acelasi model de pantaloni. Ei bine fiecare a venit cu ideea ei, iar acum avem parte de o mica intrecere la care o sa va rog sa ma ajutati: Timp de o saptamana se voteaza pe facebook ( obisnuitele like-uri), iar la sfarsit una din noi o sa castige un minunat voucher din partea TEX (sponsorul concursului)

Asa ca va invit/rog, sa intrati pe pagina de Facebook pentru a ma sustine si promit sa ma revansez :D

Va pup si va doresc o seara minunata ♥

I was wearing: Pants: TEX, Blouse: H&M, Sunglasses: Romwe, Bag: Here, Sandals: Local Market , Watch: Guess, Bracelet: Here



Despre brandul TeX.
De curand, Carrefour Romania a lansat colectia sa de haine pentru sezonul de vara 2013 sub brandul propriu, TeX. Noua linie vestimentara prezinta o gama variata si accesibila de haine moderne pentru femei si barbati, dar si pentru nou nascuti si copii. Piesele pot fi combinate intr-o multitudine de tinute chic cu ajutorul accesoriilor si a ofertei de incaltaminte in tonuri complementare de nude, castaniu, auriu si argintiu. Liniile noii colectii – TeX Basic, TeX Casual, TeX Sport, TeX Lenjerie, TeX Nightware – sunt perfecte pentru orice moment al zilei.
Paleta de culori include vedetele sezonului, pastelurile in nuante de verde sau portocaliu, cu accente florale, dar si clasicele bleumarin si alb, pentru stilurile navy sau retro.

5 comments:

  1. foarte frumos !
    geanta aceea...tare-mi place :)

    ReplyDelete
  2. lovely look my dear! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  3. Pantalonii acestia scurti sunt perfecti pentru vara!

    ReplyDelete

Thank you for stopping by and for your comments! I`ll promise to visit you as soon as I can :)